Värk i axeln

Aj! aj! aj! Det här är inte kul!!! Har så himla ont i min axel och det strålar ut i armen :( Tror det är efter all fotvård på jobbet. Har ju haft mycket värk i rygg och nacke men har aldrig haft sån här värk i axeln förut. Köpte Zon på apoteket så vi får hoppas på att det blir bättre av det.
Idag har det vart så trååkigt på jobbet, bara en brynplockning på hela dagen och inte mycket folk i butiken heller. Det hjälper inte att det är som en bastu heller - man blir ju sååå trött o man svettas ständigt! Orkar inget när jag kommer hem från jobbet... Helt slut!

Färgat håret

Japp nu är håret svart igen - så skönt! Det har blivit så blekt av solen och så hade jag en liten utväxt också :S Kändes inte så attraktivt. Men nu är man fin igen :D Passade på o färga ögonbrynen med. Jag ska ju på bröllop i helgen så då vill man ju va extra fin.

Fööör varmt på jobbet idag!!!

Det va inte kul att jobba idag. Svetten lackade bara genom att man va i lokalen, ni kan tänka er hur det känns att ha behandling då - ännu värre!!!! Det är verkligen inte hälsosamt, finns liksom ingen luft!
Finns det inte några regler om sånt här?? Känns inte som att det är acceptabel arbetsmiljö... Man bli ju jättetrött och orkar ingenting *pust*