Såå himla tragisk människa...

Heidi Montag (Pratt heter hon väl nu) från The Hills har i princip gjort om hela sig själv. 10 ingrepp på en och samma dag... Varför??? Snacka om att hon måste ha brist på självförtroende och att ha en man som Spencer Pratt kan väl inte hjälpa till heller...

Före:


Efter:


Och en intervju där hon berättar om operationerna:TRAGISKT!!!!

Pedikyrjobb, bebismys o shopping

Har ju vart såå himla fattig den senaste tiden... Inte kul alls :S Som tur har jag vänner som velat ha lite behandlingar. Så i torsdags efter skolan va jag hemma hos Cilla på middag och passade på att fixa hennes o hennes syrras fötter, *katshiiing* o det klirra till i plånboken :D

Igår va jag hemma hos Vicky & Ronny. Kom dit vid ca 14 och åkte hemåt vid 22.30 så det vart en heldag. Var supermysigt! Fick träffa lilla Gabriel för första gången (han är 3v nu idag - grattis lilla gubben!). Vilken liten sötis han va... o så lugn o snäll ;) Jag fixade Vickys fötter och gav henne ryggmassage så det vart ytterligare klirr i kassan. Vi käkade middag (hembakad pizza, mums!) och kollade på Let's dance på kvällen så vart det lite godisätande också. En jättemysig dag, det får bli snart igen ;)
Igår ringde Gemma också och bokade in sig och Christian på pedikyr på onsdag :D

Idag sov jag till 12:30. Va såå skönt! Tog bussen till Kungens kurva och passade på att storhandla på Citygross. Det vart en full ryggsäck och tre påsar med mat ;) Nu sitter jag och tittar på den svenska filmen "Se upp för dårarna". Får bli att plugga lite grekiska senare... har massa glosor till på tisdag.

Myshelg

I fredags kom min älskling hem igen från Nigeria :D Det va så härligt att äntligen få träffa honom, han har ju trots allt varit borta i ca 5 veckor...
Han hade köpt med sig en Hugo Boss parfym och en Smirnoff vodka (1l) åt mig. Det visar sig att han känner mig ganska bra vid det här laget, hehe! Det kan ju inte gå fel med parfym och vodka ;) Det va bra för mina parfymer börjar ta slut och inget o dricka har jag heller (o det är party på G den 29e).
Jag hade köpt Alicia Keys nya skiva "Element of Freedom" och Erik Grönwalls singel "Higher" till honom som födelsedagspresent (han fyller 25 år idag) och han verkade bli glad för presenten ;) Grattis älskling!

Under helgen tog vi det bara lugnt och njöt av varandras sällskap. Va en sväng i Skärholmen i lördags på dagen för Emmanuel behövde handla lite grejer på den afrikanska butiken som finns där och vi passade även på att käka lunch på foodcourten. Vi däckade ganska tidigt båda två både fredag och lördag. Emmanuel var trött efter resan och väderomställningen och jag trött efter första veckan i skolan.

Emmanuel åkte hem till Örebro igår :( Kändes trist men det är bra att han bara är ca 2 timmar bort... Skönt att ha honom hemma i Sverige igen.