Vecka 20 update

Va enhelt underbar vecka med fint väder och mycket o göra :D

måndags efter praktiken åkte jag till Högdalen för att träffa Linda, Leona och Cissi. Vi slog oss ned i Bandängen och njöt av det strålande solskenet. Efter ett tag kom även Erika + son samt Miina + dotter och joinade oss. Det bjöds på kladdkaka, läsk och naturgodis. Mumma! Va en supernice eftermiddag/kväll.I onsdags fick jag va ledig från praktiken då de skulle ha nån slags aktivitets/föreläsningsdag i Hågelby. Tycker det va lite dåligt att de inte frågade mig om jag va intresserad av att hänga på. Likaså va det veckan innan då de skulle ha grillning en kväll. Tycker att det kunde iaf va kul att ha blivit tillfrågad. Sen om jag kunnat/haft lust eller inte är ju en annan sak. Ja så eftersom jag va ledig så passade jag på att träffa Vicky o Gabriel. De kom förbi och tittade hur jag har det i min nya lya sen begav vi oss till Farsta där vi tog en fika och strosade runt lite. Åkte in till stan till runt 14-tiden där jag mötte upp Emmanuel, hans bror Kingsley + son Joe. Kingsley har semester från fotbollen i några veckor så han va i Sverige för att hälsa på sin son. Sen hade han ett ärende i Stockholm så de kom upp över dagen. Det va jättekul att träffa honom (va tre år sedan sist då vi hälsade på honom på Cypern när han spelade där) och kul att träffa hans son för första gången. Kingsleys och Emmanuels vän Brima + tjej + son kom också och joinade oss. Vi spenderade nästan hela eftermiddan på Jensens Bøfhus där vi åt massa god mat. De åkte tillbaka till Örebro vid 19 igen. Va en jättemysig dag!!! Vädret va helt underbart denna dag också ;) Summer is finally here!

 Joe Marley

I torsdags efter praktiken åkte jag till Sofie på Huddinge sjukhus för att hämta min kamera som jag glömde hemma hos henne när vi hade grillfesten. Efter det begav jag mig in till Söder där jag mötte upp Jenny, Lotta, Linda och Leona. Vi traskade runt lite och hamnade sen vid Nytorget där vi slog oss ned och mös. Anette kom sen också. Va kul att träffa henne, det va längesen sist. Kvällen avslutade vi med en fika i närheten av där Anette bor. Va en toppeneftermiddag/kväll!

Måste bara säga att jag älskar Stockholm på våren/sommaren!!!
Och jag älskar att jag har mina vänner att umgås med! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag lyckas få Emmanel att komma upp till huvudstan så småningom ;)

I lördags åkte jag hem till Örebro med pullproppad resväska (ska ju va borta 3 månader så hela sommargarderoben va ju tvungen att packas) och Missy på axeln. Gick över förväntan! Supersmidigt! Va ju typ inga folk på tåget, satt i djuravdelningen själv - sweet!