Viktideal

Hittade ett bra inlägg om hur viktidealen har ändrats på bara 5 år(!) Helt sjukt...

Titta bara på dessa bilder nedan

H&M katalog 2004


H&M katalog 2009


Jag måste säga att den första bilden ser betydligt sundare ut... Inte snyggt att se revben och ett stort mellanrum mellan låren.

Medicinsk Dokumentation

Idag hade vi samtal med vår lärare Essi, som vi har i Medicinsk dokumentation. Vi fick reda på vårt provresultat från journalskrivningsprovet som vi hade igår och vårt preliminära betyg. Provet gick jättebra och hon är väldigt nöjd med de journaler jag har skrivit innan. Så jag ligger på betyget VG i nuläget (vilket är det högsta betyg vi kan få) och det känns grymt bra ;)
Allt rullar verkligen på precis som jag vill :D

Kick boxercise

Idag, nu på kvällen var jag på kick boxercise för första gången. Det va jättekul men jobbigt!!! Jag tycker ju att det är jättekul att boxas och sparkas och nu när det va mitsar också och man var två och två så va det ju ännu roligare. Jag blev ihopparad med en annan nybörjare, en kille från Italien. Det va bara jag och en tjej till på passet, resten va killar som va väldigt duktiga.
Instruktören Russel (som jag även hade på gymintroduktionen) tyckte att jag va en naturbegåvning, en "natural kicker" eller hur han nu uttryckte det. Skitkul att höra ju :D Han sa att jag har lärt mig väldigt fort och att jag såklart måste fortsätta ;) Och det är klart jag ska, skitbra träning och superkul!
Lärde mig även en himla bra stretchövning för axlarna ;)